Wie ben ik

Mijn onderneming staat voor iedereen die zijn of haar persoonlijkheid wil uiten, verbeteren en/of behouden.

Anderen zeggen over mij dat ik mensgericht, creatief en praktisch ingesteld ben. Ik werk met A-producten en technieken die zich bewezen hebben tegen een goede prijs en kwaliteit verhouding. Mijn behandelingen zijn zodanig ingericht dat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd is.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerp tot creatief tatoeëren en behandelingen op het gebied van huidverbetering zoals het verwijderen van oude tatoeages met de picolaser en met vloeistofverwijdering. Ik wil mijn dienstverlening binnenkort uitbreiden met o.a. medisch tatoeëren, scalpelpigmentaties en carbonbehandelingen.

Tatoeages zie ik als een vorm van kunst, versiering of diepere betekenis. De reden om een tatoeage te nemen is voor iedereen anders. Het kan dienen als versiering van het lichaam, een uiting van iemands persoonlijkheid, of als eerbetoon aan iets of iemand. Zie het als een unieke accessoire. Wat de reden ook is, een tatoeage is uw eigen keus die u als persoon verrijkt. Er is altijd één-op-één contact. Ik werk graag met diverse stijlen en formaten. Denk bijvoorbeeld aan sleeves, backpieces en single session tatoeages.

Het zetten van een tatoeage is een waardevol moment. Daarom zorg ik voor een comfortabele ruimte met een rustgevende sfeer in de studio. Ik maak gebruik van natuurlijke pigmenten, deze zijn vrij van dierlijke bijproducten. Na afloop ontvangt u een goodiebag met nazorginstructie, verzorgingsmiddelen en nacontrole afspraak. De werkzaamheden worden verricht conform de ggd-hygiëne richtlijnen.

SLEEUWITS TΔTOEAGE & HUID VERBETERING Sliedrecht Zuid-Holland
SLEEUWITS TΔTOEAGE & HUID VERBETERING Sliedrecht Zuid-Holland