Meteen naar de inhoud

Verdoving voor het zetten van je tatoeage

Er zijn verschillende merken van verdovingsmiddelen die worden gebruikt bij tatoeages en andere cosmetische behandelingen. Enkele van de meest voorkomende merken zijn:

  1. EMLA: Dit is een merk van verdovingscrème die vaak wordt gebruikt bij tatoeages en andere cosmetische behandelingen. Het bevat de actieve ingrediënten lidocaïne en prilocaïne en kan helpen om pijn en ongemak tijdens de behandeling te verminderen.
  2. LMX: Dit is een ander merk van verdovingscrème dat lidocaïne bevat en wordt gebruikt bij tatoeages, piercings en andere cosmetische behandelingen.
  3. Juvapen: Dit is een merk van verdovingsmiddel dat wordt gebruikt bij tatoeages en andere cosmetische behandelingen. Het bevat lidocaïne en is verkrijgbaar in verschillende sterktes en formaten.
  4. Hush: Dit is een ander merk van verdovingscrème dat vaak wordt gebruikt bij tatoeages en andere cosmetische behandelingen. Het bevat de actieve ingrediënten lidocaïne en prilocaïne en kan helpen om de pijn en het ongemak te verminderen.
  5. Ametop: Dit is een merk van verdovingscrème dat vaak wordt gebruikt bij kleine cosmetische procedures, zoals het plaatsen van een piercing of het verwijderen van een moedervlek. Het bevat de actieve ingrediënt tetracaïne en kan helpen om de pijn en het ongemak te verminderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat verschillende verdovingsmiddelen verschillende sterktes en bijwerkingen hebben, en dat het belangrijk is om een gekwalificeerde professional te raadplegen voordat je een verdovingsmiddel gebruikt. Jouw arts of specialist kan helpen bij het bepalen van het beste verdovingsmiddel voor jouw specifieke behoeften en gezondheidsgeschiedenis.

Op eigen risico
Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid als je een verdovende creme gebruikt hoe je huid hierop reageert en hoe snel deze eventueel is uitgewerkt.
Wij brengen de verdovende zalf niet voor je aan (moet meestal ook minimaal 45/60 minuten eerder worden aangebracht voor deze werkt) en sluiten elke aansprakelijkheid uit mocht je tattoo niet mooi genezen door het gebruik van verdovende crème.