Meteen naar de inhoud

Verdoving tatoeage verwijderen met picolaser

Er zijn verschillende merken van verdovingsmiddelen die kunnen worden gebruikt bij picolaser behandelingen. Hier zijn enkele voorbeelden van merken van verdovingsmiddelen die vaak worden gebruikt bij picolaser behandelingen:

  1. EMLA: Dit is een veelgebruikt merk van verdovingscrème dat lidocaïne en prilocaïne bevat. Het kan helpen om de pijn en het ongemak tijdens de picolaser behandeling te verminderen.
  2. Juvapen: Dit is een merk van verdovingsmiddel dat wordt gebruikt bij picolaser behandelingen. Het bevat lidocaïne en is verkrijgbaar in verschillende sterktes en formaten.
  3. ELA-Max: Dit is een ander merk van verdovingscrème dat vaak wordt gebruikt bij picolaser behandelingen. Het bevat de actieve ingrediënt lidocaïne en kan helpen om de pijn en het ongemak te verminderen.
  4. Zensa: Dit is een verdovingscrème die lidocaïne en tetracaïne bevat. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij cosmetische behandelingen zoals picolaser. Het kan helpen om de pijn en het ongemak tijdens de behandeling te verminderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat verdovingsmiddelen alleen op recept verkrijgbaar zijn en dat het belangrijk is om een gekwalificeerde professional te raadplegen voordat je een verdovingsmiddel gebruikt. Jouw arts of specialist kan helpen bij het bepalen van het beste verdovingsmiddel voor jouw specifieke behoeften en gezondheidsgeschiedenis.

Op eigen risico
Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid als je een verdovende creme gebruikt hoe je huid hierop reageert en hoe snel deze eventueel is uitgewerkt.
Wij brengen de verdovende zalf niet voor je aan (moet meestal ook minimaal 45/60 minuten eerder worden aangebracht voor deze werkt) en sluiten elke aansprakelijkheid uit mocht je tattoo niet mooi genezen door het gebruik van verdovende crème.