Meteen naar de inhoud

Verdoving micro haar pigmentatie

Er zijn verschillende merken van verdovende crèmes die kunnen worden gebruikt bij micro haar pigmentatie (MHP) behandelingen. Hier zijn enkele voorbeelden van merken van verdovende crèmes die vaak worden gebruikt bij MHP-behandelingen:

  1. EMLA: Dit is een veelgebruikt merk van verdovingscrème dat lidocaïne en prilocaïne bevat. Het kan helpen om de pijn en het ongemak tijdens de MHP-behandeling te verminderen.
  2. LMX: Dit is een ander merk van verdovingscrème dat lidocaïne bevat en wordt gebruikt bij MHP-behandelingen. Het kan helpen om de pijn en het ongemak tijdens de behandeling te verminderen.
  3. Zensa: Dit is een verdovingscrème die lidocaïne en tetracaïne bevat. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij cosmetische behandelingen zoals MHP. Het kan helpen om de pijn en het ongemak tijdens de behandeling te verminderen.
  4. Dr. Numb: Dit is een ander populair merk van verdovingscrème dat vaak wordt gebruikt bij MHP-behandelingen. Het bevat lidocaïne en kan helpen om de pijn en het ongemak te verminderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat verdovingscrèmes alleen op recept verkrijgbaar zijn en dat het belangrijk is om een gekwalificeerde professional te raadplegen voordat je een verdovingscrème gebruikt. Jouw arts of specialist kan helpen bij het bepalen van het beste verdovingsmiddel voor jouw specifieke behoeften en gezondheidsgeschiedenis.

Op eigen risico
Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid als je een verdovende creme gebruikt hoe je huid hierop reageert en hoe snel deze eventueel is uitgewerkt.
Wij brengen de verdovende zalf niet voor je aan (moet meestal ook minimaal 45/60 minuten eerder worden aangebracht voor deze werkt) en sluiten elke aansprakelijkheid uit mocht je tattoo niet mooi genezen door het gebruik van verdovende crème.