Tattoo trends van 2019


Dieren tattoos zijn dé trend op dit moment. Vogels, tijgers, vlinders of je favoriete huisdier, het kan allemaal. En als je niet van een klassieke tattoo houdt, denk dan eens aan een dier in combinatie met geometrische lijnen.
Tussen je borsten

Een subtiele plek die niet iedereen te zien krijgt. Sierlijk en sexy. Het is wel handig om een hoge pijngrens te hebben, want pijnloos is deze tatoeage niet.
Tropische vibe
Na terugkomst van een tropische reis gaan veel mensen richting een tattooshop om hun reis te vereeuwigen. Tropische vakanties zorgen vaak voor tatoeages met een zonnige vibe. Golven, palmbomen, lotussen en ananassen heb je waarschijnlijk al regelmatig voorbij zien komen, maar ook mandala’s zie je nu steeds vaker.

Groot, groter, grootst

Hoewel het nog super hip is om kleine tattoos te laten zetten, komen ook de grote tattoos weer terug. Tattoos zijn steeds normaler geworden. De tattoo begint daarom steeds meer zijn negatieve imago kwijt te raken. Hij mag gezien worden en daarom kiezen steeds meer mensen voor een tattoo die zichtbaar is.

Minimalistische tattoos
Op gebied van grootte zullen de tattoos gaan vallen tussen de intense tattoos van vroeger en de minimalistische, kleine tattoos van nu.

  En hier nog een aantal ideeën..