Prijslijst Tatoeage

SLEEUWITS TΔTOEΔGE & HUID VERBETERING

Ik spreek altijd vooraf met u een een all-in prijs af (dit is inclusief nacontrole en 100% tevredenheidsgarantie). Het ontwerp is altijd gratis en vrijblijvend.

De prijs voor het zetten van uw tatoeage wordt bepaalt door: o.a. omvang, zwart/wit, kleur of -meerdere kleuren, details en het aantal uren werk.

Ik kan echter pas een goede prijsindicatie geven wanneer ik weet wat uw specifieke wensen zijn. Neem daarom altijd eerst vrijblijvend contact met mij op.

De prijs op basis van de omvang / hand

Ik heb de afmeting van een hand als leidraad genomen om de kosten van uw tatoeage te berekenen.

Uitgangspunt van deze hand is 20cm lang en 10cm breed. Als deze hand 1 keer in de gewenste tatoeage past, zal de prijs berekend worden op €600,-.  Valt de tatoeage er net iets buiten dan kan u denken aan €650,-/€700,-.  Is het anderhalve hand dan word de prijs bepaald op €850,-.

Als de moeilijkheidsgraad hoger ligt wordt dit in de prijs meegenomen en zal deze prijs stijgen. Is het een eenvoudig ontwerp dan zal de prijs naar beneden worden bijgesteld. Zo kan het voorkomen dat een tatoeage voor de ene klant met een complex ontwerp berekend wordt op bijvoorbeeld €150,- terwijl een andere klant met een eenvoudig ontwerp €125,- betaald.

Voorbeeld prijs pols

Aangezien tatoeages op de pols vaak niet groot zijn, zijn deze ook niet heel duur om te zetten. Bij mij betaal je geen standaard starttarief, het ontwerp is gratis en vrijblijvend. De prijs wordt bepaald aan de hand van de grootte en stijl van de tatoeage. Een naam op de pols komt in het algemeen tussen de €100,- en €125,- uit.

Voorbeeld prijs Sleeve

Een tatoeage is handwerk. Dit vraagt veel aandacht en expertise. Wil je een sleeve laten zetten en een sessie boeken? Geen probleem, samen bespreken wij vooraf een vaste prijs af, hierdoor zullen er geen onvoorziene kosten ontstaan. Wanneer een klant bij mij een complete sleeve wenst wordt er bijvoorbeeld een prijs berekend van €2.000,-. Het is mogelijk dat er bij een andere klant een prijs wordt berekend van €2.750,-. Dit kan dus afhankelijk zijn van de grootte en omvang van de arm van de desbetreffende persoon. Zie mijn uitleg van de “hand” berekening en prijs op basis van omvang.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.