Mijn portfolio

SLEEUWITS TΔTOEΔGE & HUID VERBETERING

In mijn portfolio heb ik een aantal van mijn werkzaamheden gebundeld om een indruk te geven van mijn werk voor tatoeage en huid verbetering. Ontdek mijn nieuwste tatoeage ontwerpen en werkzaamheden voor huid verbeteringen in mijn behandelruimte:

De Carbon Laser Peeling is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

Carbon laser peeling behandeling - SLEEUWITS TΔTOEΔGE & HUID VERBETERING
Carbon laser peeling behandeling

Op basis van een intake en een (gratis) ontwerp kan een tatoeage afspraak ingepland worden. U heeft altijd één-op-één contact, gastartiesten zijn niet van toepassing. Na uw akkoord van het definitieve ontwerp maak ik een totaal prijs zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De prijs is afhankelijk van de grootte, kleur, plaats etc. Na het zetten van uw tatoeage ontvangt u nazorginstructies en maken wij een controle afspraak.

Tags:

2 reacties op “Mijn portfolio”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.