Meteen naar de inhoud

Micro Haar Pigmentatie tarieven

micro haar pigmentatie zones

In onze MHP studio gaan we voor kwaliteit boven kwantiteit! Als u voor onze MHP behandeling kiest, zal de stoppel tattoo met de aller fijnste techniek worden aangebracht in de huid laag. Zodanig dat deze niet van echt te onderscheiden is.

Een indicatie van onze tarieven zijn €250,- per zone.

Wij maken graag voor u een prijsopgave aan de hand van uw foto. Stuur een foto via Whatsapp en ontvang van ons een prijsindicatie. Whatsapp bericht kunt u sturen naar: 

Telefoon / whatsapp 0613215731

MICRO HAAR PIGMENTATIE

Deze shaven look houdt in dat – door middel van microhaarpigmentatie (MHP) of haartatoeage – stoppels zo realistisch zijn gemaakt dat deze met het blote oog niet van echt te onderscheiden zijn. De behandeling is geschikt voor iedereen en voor elke haarkleur met uitzondering van wit of grijs. Duurzaamheid: 5-10 jaren, daarna is een opfrisbeurt nodig.

250Euro (1 zone, 3 behandelingen)
  • Sessie 1 Initiële behandeling
  • Sessie 2 Extra dichtheid
  • Sessie 3 Optimaliseren resultaat

LITTEKENCAMOUFLAGE

Een litteken op het hoofd valt soms erg op. Deze littekens kunt u bijna volledig onzichtbaar maken met 2 sessies. De behandeling is geschikt voor iedereen en voor elke haarkleur met uitzondering van wit of grijs. Duurzaamheid: 5-10 jaren, daarna is een opfrisbeurt nodig.

250Euro(1 zone)
  • Sessie 1 Extra dichtheid
  • Sessie 2 Optimaliseren resultaat

OPTISCHE VERHOGING DICHTHEID

Zowel mannen als vrouwen met dun haar of weinig haar kunnen een verhoging van de dichtheid met haar pigmentatie overwegen. De puntjes die in de huid worden gezet zorgen ervoor dat de huid minder zichtbaar zal zijn. Hierdoor zullen de bestaande haren voller lijken. Door de hoofdhuid donkerder te maken zal er minder contrast zijn tussen de haarkleur en de huidskleur. Hierdoor zal de reflectie van de hoofdhuid afnemen en de illusie ontstaan van een vollere haardos. Deze techniek is alleen geschikt bij donkere haartypes, niet voor blond of grijs. Duurzaamheid: 5-10 jaren, daarna is een opfrisbeurt nodig.

250Euro(1 zone)
  • Sessie 1 Initiële behandeling
  • Sessie 2 Extra dichtheid
  • Sessie 3 Optimaliseren resultaat