Meteen naar de inhoud

Micro Haar Pigmentatie

Optisch een geschoren look

Camoufleer dunner wordend haar nu met onze innovatieve behandelingstechniek tegen kaalheid.

 

Droomt u van een stoere shaven look, met een natuurlijke haarlijn?

Droomt u van een stoere shaven look, met een natuurlijke haarlijn? Deze shaven look houdt in dat – door middel van microhaarpigmentatie (mhp) of haartatoeage – stoppels zo realistisch zijn gemaakt dat deze met het blote oog niet van echt te onderscheiden zijn. De behandeling is geschikt voor iedereen en voor elke haarkleur met uitzondering van wit of grijs.

Voor mannen met dunner wordend haar kan een haartattoo de perfecte oplossing zijn: de getatoeëerde puntjes kunnen het haar optisch voller maken en het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Ook als u last heeft van kaalheid en niet meer in aanmerking komt voor een haartransplantatie is een haartatoeage zeer geschikt.

Jaimy heeft opleiding en ervaring op het gebied van micro haar pigmentaties. Hij zorgt ervoor dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Samen met jou zal Jaimy bepalen welke behandeling de juiste voor jou is. Jouw wens staat bij Jaimy altijd centraal.

Naast een shaven look, wordt microhaarpigmentatie (tricopigmentatie) ook gebruikt om uw haar voller te laten lijken en om littekens te camoufleren. Mhp is ook mogelijk in combinatie met een haartransplantatie.

Voordelen

VOORDELEN SHAVEN LOOK

✓ Een non-chirurgische oplossing voor kaalheid

✓ Goedkoper dan haartransplantatie

✓ Camouflage van oneffenheden en littekens

✓ Frisse uitstraling en herstel van eigenwaarde rondom haar

WANNEER IS MHP NIET MOGELIJK

✓ Bepaalde aandoeningen, medicijnen of medische behandelingen zoals chronische huidziektes

✓ Bij recente laserbehandelingen, plastische chirurgie of chemotherapie rondom het te behandelen oppervlak

✓ Na haartransplantatie <1,5 jaar

aantal behandelingen & touch-up na 18 maanden

Een behandeling voor een shaven look bestaat uit 3 sessies. Hierna is uw haartattoo niet meer te onderscheiden van echt haar.

Na 18 maanden: omdat de pigmenten geleidelijk door het lichaam worden afgebroken, raden we aan om elke achttien maanden terug te komen voor een opfrisbeurt van uw haarpigmentatie. Dan kunnen ook meteen veranderingen in uw haarsituatie aangepast worden. 

Tijdens de touch-up, die gemiddeld een uur per zone duurt, worden nieuwe pigmenten geplaatst.