Tatoeage Intake & ontwerp (voor het zetten)

Intake: een goed begin is het halve werk. Dit begint bij mij altijd met een intake gesprek, zodat ik uw ideeën kan vertalen naar een waardevolle tatoeage. Intake en het maken van een ontwerp zijn vrijblijvend en kosteloos, dus kom gerust langs voor een kennismaking en plan een afspraak. Het zetten van een tatoeage is een waardevol moment. U heeft eerst een intake gesprek, dus altijd één-op-één contact, ik maak geen gebruik van gastartiesten. Ik beschik over een comfortabele ruimte met gratis koffie, thee en wifi. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en auto (2 minuten van treinstation Sliedrecht Baanhoek en A15). Het parkeren is gratis en vlakbij de voordeur.

​Ontwerp: bij het maken van een tatoeage ontwerp gaat vaak een uitgebreide studie vooraf. Op basis van uw wensen, tijdschriften, boeken en internet kunnen wij samen ideeën en inspiratie opdoen. Vervolgens kan ik een gratis vrijblijvend ontwerp voor u maken. Bij het zetten van uw tatoeage maak ik gebruik van natuurlijke pigmenten, deze zijn vrij van dierlijke bijproducten.

Kijk ook eens op deze pagina: huid verbetering.