Meteen naar de inhoud

Haargroeimiddel en mhp


Minoxidil is een medicatie die voornamelijk wordt gebruikt voor de behandeling van haarverlies. Het is een vaatverwijder, wat betekent dat het de bloedvaten verwijdt, en werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de behandeling van hoge bloeddruk. Tijdens klinische onderzoeken ontdekten onderzoekers echter dat een van de bijwerkingen van minoxidil een verhoogde haargroei was, en het werd vervolgens goedgekeurd voor gebruik bij de behandeling van haarverlies.

Minoxidil werkt door de bloedtoevoer naar de haarzakjes te verhogen, wat de haargroei kan stimuleren bij mensen met bepaalde soorten haarverlies, zoals androgenetische alopecia. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder topische oplossingen en schuimen, evenals orale tabletten, en wordt verkocht onder verschillende merknamen.

Op eigen risico
Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid als je deze zalf gebruikt en hoe je huid hierop reageert en hoe snel deze eventueel is uitgewerkt.
Wij adviseren een week vooraf en twee weken na de behandeling deze crème niet te gebruiken en sluiten elke aansprakelijkheid uit mocht je micro pigmentatie niet mooi genezen door het gebruik van verdovende crème binnen deze periode.