Meteen naar de inhoud
SLEEUWITS TΔTOEΔGE & HUID VERBETERING

JΔIMY SLEEUWITS – TΔTOEΔGE & HUID VERBETERING gebruikt altijd nieuwe naalden. Na gebruik worden deze vernietigd. Ik hecht veel waarde aan een goede hygiëne. De behandelruimte en werkwijze zijn goedgekeurd door de GGD. Tevens zijn hierbij de materialen gecontroleerd. Zie ook vermelding op de website veiligtatoerenenpiercen.

Omdat bij het tatoeëren van de huid een niet lichaamseigen stof onder de huid wordt aangebracht, hebben we een zeer zorgvuldige keuze gemaakt wat betreft de inkten. Voor de zwart, grijstinten en kleuren maken we gebruik van het merk Eternal inkten met natuurlijke pigment. Klik hier voor de Europese laboratoriumtesten. Wij hebben veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan en onze inkten zijn vegan.

De studio en werkwijze zijn recentelijk goedgekeurd door de GGD.

Nazorg

Een nieuwe tatoeage is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooie tatoeage leiden. Als je de tatoeage goed verzorgt, duurt het twee tot zes weken tot de wond genezen is. Je krijgt van mij een schriftelijke uitleg over de nazorg van tatoeages. Lees dit goed door. Je kunt ook hier alvast de nazorginstructie doorlezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.