Meteen naar de inhoud

Do’s and don’ts

Wij raden u aan om alleen naar de afspraak te komen. Dit geldt zowel voor de kennismaking, als voor de daadwerkelijke tatoeage afspraak. Ons verzoek is kinderen en/of huisdieren niet mee te nemen naar de shop.

Do’s:

✓ Goed slapen van te voren. Een tatoeage zetten is intensief voor uw lichaam, zorg goed voor uzelf.

✓ Goed eten van te voren. U kan tijdens een tatoeage sessie een beetje flauw worden. Neem wat te eten en te drinken mee (iets met suiker bijvoorbeeld) om eventueel bij een lange sessie in een pauze te snacken.

✓ Voor de verzorging van uw tatoeage gebruikt u Bepanthen Zalf (niet de créme), Vaseline en Unicura Balance zeeppompje. Wij verkopen de nazorg producten in de winkel.

✓ Verschoon uw beddengoed van te voren. U heeft een wond, dus houd alles zo schoon mogelijk.

✓ Trek ruim zittende kleding aan; in ieder geval ruim genoeg zodat wij goed bij de plek kunnen zonder dat u in uw ondergoed hoeft te zitten. Als u een rug tatoeage laat zetten kan u bijvoorbeeld een cardigan/vest omgekeerd aantrekken.

✓ Als er omstandigheden zijn waardoor u niet alleen kan komen: vanwege afleiding vragen wij uw bezoek altijd in de zithoek te blijven. Neem vooral eigen muziek, boek, serie, tijdschrift etc mee. U kan gebruik maken van gratis koffie en wifi. 

✓ Draag donkere of oude kleding, het is mogelijk dat er een beetje inkt op uw kleding komt.

Don’ts:

✗ Neem geen kleine kinderen of huisdieren mee i.v.m. de hygiëne richtlijnen. Kom indien mogelijk alleen. 

✗ U kan niet getatoeëerd worden als u zwanger bent en/of nog borstvoeding geeft. U moet minimaal 3 maanden gestopt zijn met het geven van borstvoeding om wel weer getatoeëerd te kunnen worden.

✗ Probeer, indien mogelijk, alleen naar de afspraken te komen. Het gaat om u.

✗ Als u verhinderd bent of de afspraak niet op tijd kan komen: bel ons tijdig. 

✗ Geen alcohol drinken of drugs gebruiken voor uw afspraak. Wij kunnen u helaas niet tatoeëren als u alcohol of drugs in uw bloed heeft.

✗ Gebruik geen verdovende crèmes. Uw huid wordt er sponzig van en maakt het voor ons onmogelijk om een tatoeage te zetten.

Maak een afspraak, de koffie staat voor je klaar! 🙂