Welkom in onze praktijk voor inkt-, laser-, lichaam- en cosmetische behandelingen. Specialist voor tatoeage ontwerp, tatoeage zetten, coverups, tatoeage verwijderen met laser- of vloeistofbehandeling, MHP micro haar pigmentatie, 3D permanente makeup (wenkbrouwen voor mannen en vrouwen) en custom made piercing en sieraden.

Sleeuwits Ink & More is sinds 2019 een vertrouwde praktijk. Gevestigd in Papendrecht, begonnen als eenmans­zaak, inmiddels uitgegroeid tot inkt-, laser-, lichaam- en cosmetische praktijk. Met een ervaren netwerk van huidexperts en schoonheidsspecialisten.

De visie van Sleeuwits Ink & More is werken met een multi­disciplinaire skills, dat wij elkaar kunnen versterken waar nodig. Op deze manier kunnen we de meest optimale zorg bieden en jou de beste behandeling voor inkt in je huid bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in laser-, lichaam- en cosmetische behandelingen en zal haar uiterste best doen om jou op weg te helpen naar de beste versie van jezelf. Wij zijn resultaatgericht en innoverend: altijd op zoek naar het beste voor jou.

Sleeuwits Ink & More is opgericht door Jaimy Sleeuwits. In 2019 opende hij zijn eerste studio in Sliedrecht. Kwaliteit en resultaat staan vanaf het begin centraal. Dankzij een grote kring van enthousiaste klanten kon Sleeuwits Ink & More groeien.

Door de ervaring én de constante bijscholing is de afgelopen jaren ook de expertise bij onze praktijk gegroeid. Er kwam hoogwaardige apparatuur, waardoor ook de kwaliteit van de behandelingen steeg. We hebben hierbij altijd gekozen voor bewezen, professionele producten die dierproefvrij zijn.

Vol­waardige praktijk

De tattoostudio die streefde naar trans­for­matie van haar klanten, veran­derde zelf van studio naar een vol­waardige praktijk in Papendrecht. In 2022 zijn wij verhuisd. Een fijne locatie langs de A15 en het treinstation Papendrecht, met een stijl­volle behandelruimte deze maakten verdere groei en professionalisering mogelijk.

Expertise

Maak kennis met ons via de contactpagina.

Jaimy Sleeuwits
Specialist

Jaimy zorgt ervoor dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Samen met jou zal Jaimy bepalen welke behandeling de juiste voor jou is. Jouw wens staat bij Jaimy altijd centraal. 

Jaimy is mensgericht, creatief en praktisch ingesteld. Wij werken met A-producten en technieken die zich bewezen hebben tegen een goede prijs en kwaliteit verhouding. De behandelingen zijn zodanig ingericht dat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd is.

Samen voor het beste resultaat

Wanneer je bij ons komt gaan we samen met jou een behandel traject in. Elke stap wordt afge­stemd op je wensen, leef­stijl en huid conditie. Alles in overleg met jou. Jouw inkt en huid ­transfor­matie is hierbij ons ultieme doel.

Bij Sleeuwits Ink & More kijken we veel verder dan bij een regu­liere studio. We bieden een breed scala aan profes­sionele ­behan­delingen en gebruiken de beste producten in combi­natie met moderne appa­raten. Door al deze tech­nieken te combi­neren en het han­teren van hoge kwaliteits­normen behalen we de beste resul­taten. Dit alles in een ontspannen sfeer.

De expert ‘hands & minds’ van onze praktijk staan wekelijks voor je klaar met hoog­waardige appara­tuur en kwaliteits­producten. Met behulp van een per­soon­lijk behandel­plan helpen wij je bij het bereiken van een betere versie van jezelf. Samen voor het mooiste resultaat!

Tot snel in Papendrecht!