De Praktijk

Mensgericht, creatief en praktisch ingesteld.

cropped-Jaimy-Sleeuwits-scaled-1.jpg

Jaimy Sleeuwits

Eigenaar

Jaimy heeft opleiding en ervaring op het gebied van micro haar pigmentatie (MHP) en tatoeages zetten en tatoeages verwijderen. Hij zorgt ervoor dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Samen met jou zal Jaimy bepalen welke behandeling de juiste voor jou is. Jouw wens staat bij Jaimy altijd centraal. 

Jaimy is mensgericht, creatief en praktisch ingesteld. Wij werken met A-producten en technieken die zich bewezen hebben tegen een goede prijs en kwaliteit verhouding. De behandelingen zijn zodanig ingericht dat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd is.

Onze nieuwe praktijk

Van SL naar PPD

Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van ons nieuwe huis in Papendrecht. Wij verwachten eind december 2022 de nieuwe praktijk ingericht te hebben. Mijn beschikbaarheid is hierdoor beperkt, excuses voor het ongemak.

✓ EÉN-OP-ÉÉN CONTACT
✓ GGD VERGUNNING
✓ GRATIS EN VRIJBLIJVEND FOTO CONSULT
✓ GRATIS PARKEREN, KOFFIE, WIFI
✓ COMFORTABELE RUIMTE
✓ NATUURLIJKE PIGMENTEN
✓ GOODIEBAG MET NAZORGINSTRUCTIE
✓ NACONTROLE AFSPRAAK
✓ VASTE PRIJSAFSPRAAK, GEEN VERASSINGEN ACHTERAF
✓ VEILIG EN VERTROUWD BETALEN

B2B: faciliteren van 1-op-1 workshops, gastdocenten en masterclasses in de behandelruimte.

Sneakpreview: op 7 november 2022 ontvangen wij de sleutel van onze nieuwe woning en praktijkruimte te Papendrecht. Wij zullen in deze periode druk bezig zijn met het klussen en het inrichten van het dijkhuis en praktijk. Wij verwachten 1 januari 2023 onze praktijkruimte gereed te hebben 👍😁.

Nieuwe behandelruimte per 1 januari 2023

Nieuwe behandelruimte per 1 januari 2023

Nieuwe behandelruimte per 1 januari 2023

Nieuwe behandelruimte per 1 januari 2023