Behandeling tatoeage verwijderen met verwijdervloeistof

SLEEUWITS TΔTOEΔGE & HUID VERBETERING

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van tatoeage verwijderen, waarbij we het natuurlijke afweermeganisme van de huid gebruiken. Geheel pijnloos en zonder laser. Deze techniek verwijderd alle kleuren dus ook geel en rood die moeilijk te verwijderen zijn met laser.

Met behulp van een micro-pigmentatie apparaat, verwijderen we kleine secties van de huid tot een maximumdiepte van 0.3 mm.  De vloeistof werkt langzaam in op de tatoeage-inkt.  De huidlaag die de inkt heeft ingekapseld en beschermd worden nu door het afweersysteem van het lichaam gezien als een vreemde stof. De inkt worden rechtstreeks naar het huidoppervlak gestuurd waar een korst zal ontstaan. Deze korst droogt na een paar dagen op en het behandelde gebied geneest volledig binnen een paar weken.

Het genezingsproces wordt behandeld met een medische crème. Acht tot tien weken na de tatoeageverwijderingsmethode, kan verder worden gegaan met de aangrenzende gebieden. Tot de gehele tatoeage is verwijderd.

Ongeveer zijn hier 3 tot 8 behandelingen voor nodig (ligt aan de afmeting van de tattoo). Ik maak tijdens de behandeling gebruik van een speciale pen.

Prijzen

Bekijk hier de actuele prijzen tattoo verwijderen. Afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.