Ontwerp

UPDATE Wij zijn vanwege de maatregelen rondom het corona virus tijdelijk gesloten. Zodra er meer duidelijkheid is zullen wij dit melden. Excuses voor het ongemak.

Het zetten van een tatoeage is een waardevol moment. U heeft eerst een intake gesprek, dus altijd één-op-één contact. Wij maken dus geen gebruik van gastartiesten. Wij beschikken over een comfortabele ruimte met gratis koffie, thee en wifi. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en auto (2 minuten van treinstation Sliedrecht Baanhoek en A15). Het parkeren is gratis.

Bij het maken van een tatoeage ontwerp gaat vaak een uitgebreide studie vooraf. Op basis van uw wensen, tijdschriften, boeken en internet zal ik mijn inspiratie opdoen en een gratis vrijblijvend ontwerp voor u maken. Bij het zetten van uw tatoeage maak ik gebruik van natuurlijke pigmenten, deze zijn vrij van dierlijke bijproducten.

Na afloop ontvangt u een goodiebag met nazorginstructies, verzorgingsmiddelen en bespreken wij uw nacontrole afspraak. Wij werken conform de hygiënerichtlijnen van het LCHV. Deze richtlijnen vindt u op www.lchv.nl/

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More