Wij zijn tijdelijk gesloten vanwege Corona.

J Δ I M Y S L E E U W I T S _ T Δ T T O O S T U D I O, opgericht door Jaimy, is een tatoeage studio waar creativiteit en originaliteit voorop staan. Anderen zeggen over mij dat ik mensgericht, creatief en praktisch ingesteld ben. Tatoeages zie ik als een vorm van kunst, versiering of diepere betekenis. De reden om een tatoeage te nemen is voor iedereen anders. Het kan dienen als versiering van het lichaam, een uiting van iemands persoonlijkheid, of als eerbetoon aan iets of iemand. Zie het als een unieke accessoire. Wat de reden ook is, een tatoeage is uw eigen keus die u als persoon verrijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.